Fashion

Adidas originals – Pharrell supershell

Je kon er deze zomer niet omheen. De ”supercolor” collectie van Pharrells Williams in samenwerking met Adidas. Maar wist je dat er de twee weer in samenwerking zijn gegaan? Dit keer heet de collectie ”supersnel”. Alleen dit keer heeft hij het niet alleen gedaan, maar samen met vier kunstenaars hebben ze gezamenlijk de ontwerpen gemaakt voor de neuzen van de schoenen.

thumb_IMG_6154_1024 copy

Wat de schoenen net even anders maak dan anderen schoenen, is dat ze niet identiek aan elkaar zijn. Bij elk paar zijn er twee verschillende neuzen, het kan in kleur verschillen of het gehele design is anders. Dit maakt dat de schoenen net even anders zijn dan anderen schoenen. Voor de rest zijn de schoenen geheel wit of zwart.

thumb_IMG_6159_1024 copy thumb_IMG_6162_1024 copy

De eerste keer dat ik de schoenen zag vond ik ze echt ontzettend vet. Maar ik wilden ze niet meteen kopen, omdat ik eerst wilden kijken hoeveel mensen er mee gingen lopen. Bij de vorige uitgave van Parrell liep namelijk half Amsterdam mee. En ik vindt het niet leuk om met schoenen te lopen waar iedereen al mee loopt. Naar mate de tijd verstreek had ik nog bijna niemand met de schoenen zien lopen. dus besloot ik ze te kopen en ben er tot op vandaag nog ontzettend blij mee. Als je de schoenen echt wilt laten knallen kan je ze combineren met een gehele zwarte outfit. Maar je kan ze natuurlijk ook met een spijkerbroek combineren.

Zie ook:

No Comments

Leave a Reply