Lifestyle

beauty tips wat elk meisje moet weten

Hello! Vandaag gaan we het hebben over 6 tips wat elk meisje zou moeten weten. Ons leven is namelijk al moeilijk genoeg, dus als we het ietsje makkelijker kunnen maken doen we dat graag. De meeste jongens zeggen dat ons leven helemaal niet zo zwaar is, maar probeer maar eens een dag een meisje te zijn! In dit bericht kunnen jullie 6 handigen dingen lezen om ons leven net even ietsje makkelijker te maken.

Korte nagels: 
Wil je graag lange nagels hebben, maar vindt je dat het te lang duurt? Dan is ‘press on nails’ de oplossing waar je naar zoekt. Deze nepnagels zijn echt een uitvinding. Ze hebben namelijk niet de lijm die je normaal hebt bij nepnagels, die er juist voor zorgen je nagels alleen maar lelijker worden. Maar ze hebben stickertjes die je op je eigen nagels plakt, waardoor je nagels gewoon door kunnen bijven groeien. De ‘press on nails’ blijven ongeveer een week lang zitten. Voor mij werken deze nagels ontzettend goed, want door mijn werk wil er nog wel eens een nagels afbreken. Door deze nep nagels lijkt het doordeweeks alsof mijn nagels er weer perfect uitzien.

Nep of namaak oorbellen: 
Kan je huid niet goed tegen nepsieraden? Een van de oplossingen is om een pot Vaseline te kopen. Wanneer je Vaseline op je huid smeert voorkom je het directe contact tussen je huid en de oorbel. Een andere goede manier is om wat doorzichtige nagellak op je oorbel te smeren. Ook hierdoor voorkom je het directe contact tussen je huid en oorbel (zorg er wel voor dat de nagellak goed is opgedroogd!).

Acne littekens: 
Als je last hebt van acne littekens, maak je geen zorgen! Er is een simpele en goedkope oplossing. Ga naar de bloemenwinkel en koop een Aloë vera plant. Breek een van de stengels door midden en smeer dit elke avond op je huid. Het sap van de plant is een soort gel en heeft een natuurlijk reinigende werking, waardoor het beschadigd weefsel herstelt. Bovendien wordt het immuunsysteem ook nog eens versterkt.

Donkeren haren: 
Vindt jij dat je onderarm haren op je arm te donker zijn? Scheer ze dan niet af. Koop een potje bleek cream. Smeer dit op je onderarm, laat het een paar minuten zitten en voor je het weet zijn je haren blond. Lees wel goed de gebruiksaanwijzing voor je dit product gebruikt.

Geen scheerschuim meer: 
Je bent je aan het klaarmaken voor een feest en wilt nog even snel je benen scheren. Je gaat haastig opzoek naar de scheerschuim, maar je bedenkt je dat de scheerschuim op is. De winkels zijn al dicht, maar je benen moeten toch echt een beurt hebben. Geen paniek, het enige wat je even moet doen is naar je keuken lopen en wat olijfolie pakken. Door de olijf olie worden je benen zacht en glad, waardoor je gemakkelijk je benen kunt scheren.

Achterkant oorbel: 
Ook altijd het achterkantje van je oorbel kwijt? Als je een klein gummetje pakt, bijvoorbeeld eentje wat aan het eind van sommige potloden zit. Knip hier dan een klein stukje vanaf en gebruik dit als achterkantje voor je oorbel.

-Heb jij nog een goede tip, als het gaat om beauty?

 

 

 

Zie ook:

1 Comment

  • Reply Reshma

    Ahh super handig! Vooral de laatste tip, die ga ik zeker gebruiken.
    Liefs X

    5 december 2015 at 17:52
  • Leave a Reply