Lifestyle

Before I Die

Waarschijnlijk hebben de meesten van jullie er weleens van gehoord, before I die. Er bestaat zelf een speciale Tumblr van before I die. Zelf heb ik ook een hele lijst met dingen die ik graag nog wil doen voor mijn dood. Van de ene weet ik bijna zeker dat het nooit gebeurt, maar sommige kunnen zeker nog wel eens gebeuren. Ik wil jullie graag een paar dingen uit mijn lijstje laten zien die ik graag nog wil doen voor ik dood ga. Trouwens de foto die jullie hierboven zien is afgelopen zomer van mij gemaakt in op het Sziget festival in Budapest. Ik vind hem nog steeds zo ontzettend vet!

tumblr_lzepwj1I2J1rox3aao1_500

Ik wil dit al zo lang graag een keer doen! Ik zie het vaak op foto’s, films en documentaires en vind het er altijd zo mooi uitzien. Jammer genoeg mag het eigenlijk niet in de randstad, omdat het te druk is en te veel bomen. Dan heb je het gevaar dat er iets in de fik zou vliegen en dat moeten we natuurlijk niet hebben.

7

Volgens mij is dit wel een droom van elke vrouw. Eigenlijk heb ik al een soort van inloopkast, maar wil er toch graag eentje helemaal voor mezelf willen. En dan het liefst eentje net zo mooi als deze hierboven natuurlijk.

tumblr_lyse1dAAoS1rox3aao1_500

Het is waarschijnlijk een beetje cliché, maar ja, het lijkt me zo leuk om een keer te doen. En dan niet in het dolfinarium he, maar gewoon op een tropische plek. Het lijkt me echt een onvergetelijke ervaring en wil het daarom ook zeker een keer doen.

57b0ebe7c7be915491959846f96dbf7c

Altijd als ik tv kijk en ik zie dat Cake boss op tv is zet ik hem er even op. Al die taarten zien er zo lekker uit en buiten dat, is het ook ontzettend knap hoe een taart er altijd weer uitziet als een heel kunstwerk. Op tv is het altijd druk in de winkels, dus dan moet het vast ontzettend lekker zijn.
d83c1310bea6381d9343a2246ed477fa

Telt in een tent slapen ook als dat je onder de sterren hebt geslapen, Ik vind van niet! Ik heb een paar jaar geleden wel een keer met een hele groep vrienden in Spanje bijna een hele avond op het strand gelegen en naar de sterren gekeken. En dat was al ontzettend mooi om te zien. Vooral, omdat je de sterren dan zo ontzettend goed kan zien. Maar slapen onder de sterren lijkt me ook een geweldige ervaring en vervolgens wakker worden bij een mooie zonsopgang.

Wat staat er op jullie ‘before I die’ lijst?

 

Zie ook:

No Comments

Leave a Reply