Fashion

Een goede basis

Wat is nu een goede garderobe? Dat antwoord is voor iedereen anders, maar je garderobe moet wel een paar basisstukken hebben. Wanneer je een goede basis hebt kan je gaan uitbreiden naar wat jij mooi vindt. Maar wat is nu precies een goed basis? Een goede basis is kleding wat tijdloos is en eindeloos kunt combineren.

leren

Leren jas 
Je ziet ze tegenwoordig in alle maten, kleuren en vormen. De leren jas is sinds de jaren 50 niet meer uit het modebeeld te denken. Ze zijn makkelijk te combineren en zitten nog lekker ook. Bij een leren jasje is het, hoe vaker je hem draagt hoe mooier hij naar jouw figuur gaat staan en. Dus hij gaat alleen maar mooier zitten. Ik zeg alleen maar voordelen.

lbd

LBD
De term LBD zal je vast nog niet zijn ontgaan? Voor de mensen die toch een beetje hulp nodig hebben LBD staat voor litlle black dress. Wanneer je even niet weet wat je aan moet kan de LBD aan doen en je zal er meteen chic en stijlvol uitzien. Met de LBD kan je eindeloos blijven combineren en zal je nooit de mist mee in kunnen gaan. Vind je een LBD alleen een beetje saai? Combineer dan met opvallenden accessoires, zodat je er te gek uit zult zien.

wit

Witte blouse
De witte blouse is oorspronkelijk ontworpen voor de man, maar tegenwoordig is de witte blouse ook niet meer weg te denken in de garderobe van een vrouw. Hij is net, klassiek, maar kan ook stoer worden gedragen. Oftewel oneindig veel combinaties.

trens

Trenchcoat 
Een echte klassieker! De trenchcoat zal nooit verloren gaan en is de perfecte lentejas. Ook kan hij als het nog niet te koud is makkelijk worden gedragen tijdens de herfst. Burberry staat natuurlijk bekend om zijn trenchcoat, maar wil je toch een iets goedkopere versie dan kan dit natuurlijk ook! 

blaz

Blazer 
Een blazer is een veelzijdig kledingstuk. Je kunt hem casual combineren met een jeans of voor een meer formele look kan je hem dragen boven een jurk of rok. Een blazer heb je in alle kleuren, vormen en maten. Dus wat je ook zoekt, je zult er vast eentje vinden.

schoen

Sneakers 
Ik zeg zelf altijd dat schoenen je outfit kunnen maken of kunnen breken. En met sneakers kan je zeker je outfit helemaal afmaken! Wil je echt knallen met je outfit laat je schoenen er dan uitspringen door een volle kleur te nemen. Wat ook een groot voordeel is, is dat ze nog comfortabel zijn ook. 

Wat vind jij een absoluut basic item?

Zie ook:

No Comments

Leave a Reply