Lifestyle

Een persoonlijke touch

Een persoonlijke touche
Zelf merk ik dat ik het steeds leuker vind om ergens een persoonlijke touch aan te geven. In mijn kleding, schoenen, accessoires en nog veel meer. Als je zelf graag ook met iets unieks wilt rondlopen heb ik  misschien wel een handige tip voor je! Op Go Customized kun je een eigen case ontwerpen. Je kunt voor een plastic hoes gaan of net als ik kiezen voor een houten iPhone case .

Om de zomer een beetje in huis te halen heb ik gekozen voor een houten case met flamingo’s erop. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen foto of ontwerp. Maar mocht je er niet helemaal uitkomen dan heeft Go Customized ook vele ontwerpen voor je klaar staan om uit te kiezen. Je kunt elk hoesje helemaal naar je eigen wensen omzetten. Van een foto tot een tekst, ze hebben het allemaal.
Een persoonlijke touche
Een persoonlijke touche

Zie ook:

8 Comments

 • Reply Jorem

  Ik ga meteen een kijkje nemen.

  1 maart 2016 at 09:35
 • Reply Yolanda

  Geinig.

  1 maart 2016 at 10:35
 • Reply Monique

  gaaf meis!

  leuk design ool,

  kus
  Monique

  1 maart 2016 at 13:49
 • Reply Sanne

  Super leuk! Ik ga eens even kijken

  1 maart 2016 at 16:41
 • Reply Dilan

  Wat leuuuk!

  1 maart 2016 at 16:52
 • Reply DD

  Dit is echt leuk! Vooral omdat ik en m’n sony nauwelijks wat gaafs kunnen vinden.
  Bij deze heb ik drie nieuwe designs onder andere met foto’s voor de Z1-Compact (Yezzzzz).

  Bedankt voor de tip.

  xx Derya

  1 maart 2016 at 17:47
 • Reply Elbrich

  Omg, wat is die cool zeg!

  2 maart 2016 at 10:22
 • Reply Judith

  Wat een leukerd! XO

  14 maart 2016 at 22:39
 • Leave a Reply