Lifestyle

Nieuw format

Om voor mezelf en voor jullie wat meer structuur aan te brengen op mijn blog, heb ik besloten om het totaal anders te doen. Niet meer wanneer ik er zin in heb een berichtje plaatsen, maar gewoon op vaste dagen een bericht! Ik merkte de laatste tijd heel erg dat, doordat ik het de afgelopen ontzettend druk heb gehad met examens en herkansingen, het bloggen er een beetje bij inschoot. Om dus voor mezelf wat meer structuur aan te brengen en natuurlijk ook voor jullie, zodat jullie weten wanneer er een nieuw bericht online komt, ga ik het vanaf maandag helemaal anders aanpakken!

Ik ga het vanaf maandag dus anders doen, maar wat gaat er precies veranderen? Als eerste ga ik in plaats van wanneer ik er zin in heb om iets te plaatsen vanaf nu drie keer per week een berichtje plaatsen. De drie dagen dat er iets geplaatst wordt zijn; maandag, woensdag en vrijdag. Maar om het voor jullie nog makkelijk te maken krijgt elke dag een label, zodat jullie precies weten wanneer wat komt.

Lifestyle Monday: 
Elke maandag wordt er een bericht geplaatst over lifestyle. Dit kan te maken hebben met DIY, tips of persoonlijke dingen. Wil jij dus meer over mij als persoon te weten komen of wil je dat geen enkele tip je ontgaat? Kom dan zeker elke maandag even een kijkje nemen.

Fashion Wednesday: 
De naam zegt het al, op woensdag komen er dus berichten over mode. Van styling tips tot de nieuwste trends in de modewereld. Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends? Kan je geen genoeg krijgen van het vinden van nieuwe combinaties? Sla de woensdag dan zeker niet over!

Food Friday: 
Eten, eten en nog meer eten. De lekkerste recepten, tips over gezond eten en alles wat met eten te maken heeft. Ben jij gek op koken of wil je gewoon weten wat de nieuwste eet trends zijn. Zet dan vanaf nu vrijdag in je agenda als Food Friday.

Ik heb er al ontzettend veel zin in om drie keer per week iets voor jullie in elkaar te zetten. Ik hoop jullie te zien op maandag, woensdag of vrijdag. Of natuurlijk op alle drie de dagen!

Zie ook:

No Comments

Leave a Reply